Український президент Петро Порошенко висловив щирі співчуття рідним і близьким представника Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, який загинув в результаті вибуху авто на фугасі.

Про це Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

"І бажаю якнайшвидшого одужання пораненим. Дав відповідні розпорядження: українські медики в разі необхідності готові надати необхідну допомогу", - написав президент.

"Цей злочин має бути розслідуваний, а винні обов'язково покарані. Доручив міністру закордонних справ бути в постійній координації з ОБСЄ", - додав глава держави і підкреслив, що Україна цілком і повністю засуджує дії бойовиків, спрямовані на перешкоджання роботі ОБСЄ.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні вранці, 23 квітня, в селі Пришиб Луганської області на міні підірвався автомобіль ОБСЄ. Глава організації Себастьян Курц висловив співчуття родині загиблого.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще