Президент України Петро Порошенко пропонуватиме на наступному засіданні Ради національної безпеки і оборони варіант конфіскації вугілля з захоплених бойовиками донецьких шахт.

Про це розповіла представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко, транслював "112".

За її словами, загарбники відправляють викопне в Росію, звідки його намагаються під маркуванням окупанта продавати Україні. Представник президента зазначила, що висуватиметься позиція: "ви вкрали – ми у вас конфіскуємо".

На минулому засіданні РНБО виносилося питання щодо створення робочої групи для зміни в законі про електронне декларування. Вона зазначила, що були запропоновані наступні кандидатури: від Адміністрації – Дмитро Шимків, від "Блоку Петра Порошенко" – Тетяна Ричкова і Олексій Мушак.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у так званій "ЛНР" заявили, що збираються відправляти усе вугілля в Росію, перебудувавшись таким чином на ринок окупанта до травня.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще