Президент України Петро Порошенко привітав ірландського колегу Майкла Хіггінса з 25-ю річницею встановлення дипломатичних відносин між країнами.

На офіційному сайті Порошенко висловив впевненість у подальшому розвитку довірливих і теплих відносин між Україною та Ірландією.

"Користуючись нагодою, підтверджую Вам своє запрошення здійснити офіційний візит в Україну у цьому році, аби разом відзначити ювілейну дату двосторонніх взаємин", - слова Порошенка.

Він також подякував Ірландії за підтримку національної цілісності та державного суверенітету України, назвавши її важливим внеском у зміцнення безпеки в Європі.

75-річний Майкл Хіггінс є дев'ятим президентом Ірландії. Він займає свою посаду з листопада 2011 року.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Порошенко заробив у 2016 році більше 12 млн гривень. Більшу частини суми президент отримав з банківського депозиту.