Українці хочуть відмовитися від роботи народних депутатів – вони запропонували президенту Петру Порошенку дозволити вносити правки до законів простим громадянам.

Відповідна петиція зареєстрована на офіційному ресурсі глави держави.

Автор звернення стверджує, що можна створити єдину систему, на базі якої українці будуть виконувати всі обов'язки народних обранців, а згодом повністю замінять їх.

Пропонується також надати доступ до створення законопроектів на базі електронного коду паспорта, щоб у такий спосіб вносити правки і слідкувати за загальним голосуванням.

"Кожен громадянин України як платник податків має на це повне право", - йдеться у петиції.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Для того, щоб ініціативу розглянули , необхідно зібрати 25 тисяч голосів, а поки що проект підтримали близько 40 осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що найбагатшим серед народних обранців виявився депутат від фракції "БПП" Ярослав Дубневич. Він володіє мільйонними статками та численними земельними ділянками, згідно задекларованих даних.