Керівники державного підприємства в Хмельницькій області співпрацювали з Росією.

У прес-службі МВД повідомили, що заклад надавав країні-агресору послуги військового призначення.

"Фахівці з українського держпідприємства виїжджали у відрядження до РФ, де обслуговували та ремонтували військові прилади, які використовуються в танковій системі керування вогнем. Відповідного дозволу Державної служби експортного контролю України на надання цих послуг державне підприємство не отримувало", - зазначається на сайті СБУ.

Співробітники Служби безпеки вже заблокували контакти підприємства із замовниками. Слідчі розпочали кримінальне провадження.

Читайте також: Рада розірвала п'ять угод із Росією

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, у травні цього року Верховна Рада України розірвала п'ять угод про співпрацю з Росією. Зокрема, парламент скасував рішення про співпрацю з РФ у збереженні військової інформації. За це рішення віддали голоси 268 нардепів.

П'ятою угодою між Україною та Росією, яку денонсував парламент, стала домовленність про співробітництво у військовій галузі, за що проголосували 272 із 326 народних нардепів, зареєстрованих в сесійній залі