У штабі АТО розповіли про ситуацію на сході країни.

Як повідомляє прес-центр на своїй сторінці у Facebook, ситуація на Донецькому та Луганському напрямках напружена, але залишається під контролем українських військових.

Офіцери нарахували 40 обстрілів бойових позицій бійців АТО.

Зі 120-мм мінометів це відбулося поблизу н.п. Розсадки, Лозове, Опитне, Перше Травня, Авдіївка.

О 08.30 група військовослужбовців сил АТО потрапила у засідку диверсійно-розвідувальної групи в районі населеного пункту Сизе.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Бойовики вели обстріл українців з РПГ та стрілецької зброї. Українські військові прийняли бій та дали гідну відсіч ворогу.

Водночас продовжуються посилені обстріли зі стрілецької зброї та 82-мм мінометів позицій наших військ в районах Мар'їнки та Опитного, що поблизу Донецька.

Бойовики атакували населені пункти Піски, Трьохізбенка, Красногорівка, Станиця Луганська, поблизу Донецького аеропорту.

Читайте також: Бойовики обстріляли українські позиції 86 разів -прес-центр АТО

"Українські воїни мужньо та надійно утримують оборонні рубежі", - наголошують у штабі АТО.

Нагадаємо, що сьогодні українська розвідка повідомила, що бойовики передислоковують важкі гармати та системи залпового вогню Град. Це підтверджує і місія ОБСЄ. Є очікування, що найближчими днями ситуація може набути загострення, адже на окуповані території зайшов черговий російський конвой.