Сьогодні близько першої ночі на столичному Вознесенському узвозі прогримів вибух. Пізніше стало відомо, що чоловік у камуфляжі з пальнув з гранатомета по банку, кинув тубус на газон поруч із будинком та втік на машині. Постраждалих немає.

Свідки кажуть, що біля одного з офісніх будинків пригальмувала сіра "Таврія". З неї вийшов молодий чоловік у камуфляжі та пальнув з ручного потитанкового гранатомета по вікнах. Відразу після цього втік на авто в бік Подолу.

Читайте також: В Ірпіні затримали торговців зброєю (відео)

"Я на проспекті Перемоги чув звук. Дуже потужний. Перелякався, що війна почалася. Може, ображений вкладник пальнув?", - розповів "Знай" киянин Максим.

За декілька хвилин на місце приїхали поліцейські та вибухотехніки. Вони опитували свідків та перекрили дорогу в бік Подолу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Офіційної інформації від силовиків вночі не було.