Протягом минулої доби терористи здійснили 78 обстрілів позицій українскьих військових. З них 35 - у період із 18:00 до опівночі.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"О 21:30 по мирним житловим районам селища Новгородське російські терористи завдали ударів з танку з боку окупованої ними Горлівки. З 20:30 по 23:30 з артилерії калібрів 152 та 122-мм обстріляли позиції сил АТО в районах населених пунктів Опитне, Авдіївка, Березове", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Українські військові потрапили в засідку терористів

О 21:00 понад годину сепаратисти вели обстріл позицій АТО із 120-мм мінометів поблизу населеного пункту Піски.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Бойовики також неодноразово вели обстріли сил АТО в районах Новгородського, Розсадки, Авдіївки, Кірового, Станиці Луганської, Санжарівки, Луганського, Лозового, Мар'їнки, Опитного, тощо.

Станом на шосту ранку сьогодні обстріли продовжуються.

"Водночас, з 02:45, понад годину, російсько-терористичні війська гатили з танку по позиціях сил АТО поблизу Пісків. З 04:30, понад півгодини обстріл наших позицій зі 120-мм міномету було чути поблизу Красногорівки", - розповів спікер АТО Дмитро Гуцуляк.

Стрілецькою зброєю бандформування обстрілювали позиції поблизу населених пунктів Мар'їнка, Піски, Кряківка, Луганське, Попасна, Лозове.