На загальновійськовому полігоні Високомобільних десантних військ Збройних Сил, що на Житомирщині, пройшли комплексні навчання десантників.

Про це повідомляє Міністерство оборони.

Навчальні вправи для "крилатих піхотинців" спланували з урахуванням досвіду, здобутого під час виконання бойових завдань у ході АТО. Понад 90% офіцерського складу брали участь у бойових операціях на Сході. Вони були на посадах від ротної ланки до штабів бригад.

Десантники, одночасно на різних вогневих ділянках, вдосконалили майстерність у стрільбі зі стрілецької зброї із незручного положення, з автомобіля, з ручних гранатометів. Також бійці метали ручні гранати.

Зокрема, військовослужбовці виконали ряд практичних вправ. Серед яких, "бій у місті", ведення вогню в складі пар. Крім того, інструктори з тактичної військової медицини передавали свій досвід по наданню самодопомоги, взаємодопомоги та евакуації поранених.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте также: Моряки відпрацювали бойові атаки в Миколаївській області (фото)

Нагадаємо, 21 липня у Румунії стартували військові навчання Saber Guardian/Rapid Trident 15. Частина з них пройде на території України. 20 липня на Яворівському полігоні відбулась церемонія відкриття міжнародних військових навчань.

Під час занять планують задіяти 900 одиниць зброї та 130 військових машин. Навчання на Яворівському полігоні триватимуть протягом 20-31 липня.