Українські прикордонники та Служба безпеки минулої ночі зупинили колону вантажівок, яка намагалась незаконно провезти продукти харчування у Донецькій області на територію, підконтрольну ДНР.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Силовики виявили поблизу села Новоселівка Ясинуватського району колону вантажівок з продуктами харчування, які зловмисники намагалися незаконно доправити в зону АТО", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: 15 тисяч пачок контрабандних сигарет виявили на Закарпатті (фото)

У 5 автомобілях був вантаж овочів і спецій загальною вагою майже 10 тонн. Приблизна вартість товару - понад 150 тисяч гривень. Вантаж та тих, хто його супроводжували, затримали.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Водночас, в районі Мар'їнки Донецької області правоохоронці затримали автомобіль з алкогольними напоями.

"Під час огляду мікроавтобуса, який їхав на територію, тимчасово окуповану терористами так званої "ДНР", виявили 150 ящиків з трьома тисячами пляшок контрафактних горілчаних виробів з підробленими акцизними марками", - розповіли в прес-службі.

Раніше військові не пропустили в ЛНР вантаж з косметикою та продуктами.