Правоохоронці учора ввечері затримали чотирьох в'язнів, які втекли при перевезенні у СІЗО Хмельницької області, повідомили у прес-службі МВС.

Зараз на свободі залишаються ще двоє в'язнів: 37-річний Роман Гадзіна із Хмельницької області, якого посадили за зґвалтування, та 23-річний Денис Нечипорук із Кам'янець-Подільського району, засудженого за пограбування.

Під час пошуку злочинців міліція застосовувала гелікоптер. Також правоохоронцям допомагали місцеві мешканці, які вказували на перебування зеків.

Нагадаємо, інцидент трапився під час планового перевезення арештованих на залізничній станції Скибневе. В'язень попросився до вбиральні у поїзді, після чого ще п'ятеро напали на конвоїрів та серйозно їх поранили. Злочинці вкрали пістолет Макарова та втекли через вікно туалету.

Читайте також: Настоятелю столичного храму двічі стріляли у голову

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Двоє охоронців, які є прапорщиками Нацгвардії, перебувають у важкому стані у лікарні. Прокуратура почала проти них провадження за неналежне етапування ув'язнених.