Близько 5-ти годин ранку правоохоронців Монастирського райвідділку міліції сповістили про підозрілу металеву валізу сірого кольору, яку невідомі залишили на сходах одного із банків – повідомляє інтернет-видання Press-centr.

Начальник Монастирського райвідділу міліції Андрій Гожа розповів, що першими знахідку помітили таксисти і викликали на місце події міліцію.

Читайте також: У дворі будинку губернатора Херсонщини підірвали вибуховий пристрій

Після того, як прибула слідчо-оперативна група, керівництво, експерти-вибухотехніки Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру загадкову валізу спочатку намагались відкрити,але спроби виявились марними.

Тому підірвали її, і нічого вибухонебезпечного всередині не знайшли.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Ситуація із нічийною валізою вже траплялась в місті Олександрії. Вибухотехніки обклали валізу пляшками з рідиною і підірвали. Валіза виявилась порожньою.