На Донбасі та Луганщині почали формувати нові бригади поліцейських. Вже у серпні стартують етапи відбору та навчання нових кадрів.

Про це міністр МВС Арсен Аваков розповів на своїй сторінці Facebook

Патрульні служби вже почали свою роботу в Одесі, Львові та Харкові. У Дніпропетровську, Миколаєві, Луцьку, Хмельницьку та Закарпатській області тільки починається набір.Згодом на Київщині створять окремий батальйон поліцейських спеціального призначення.

"Восени стартує програма відбору, тестів і навчання створюваного нового єдиного поліцейського спецназу КОРД, за прикладом американського SWAT", - пише Аваков.

Читайте також: Венеційська комісія нагадала Києву про Римський статут

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

У Дніпропетровську з понеділка почнеться набір до нової патрульної служби. Планують залучити 1100 працівників. У Хмельницькому також створять бригаду поліцейських із 250 людей.