Сьогодні Чернігів обирає народного депутата до парламенту. Основними претендентами на перемогу вважаються Геннадій Кобран від "УКРОП" і Сергій Березенко.

Місцевий журналіст Артем Шовковий отримав смс текстом, в якому пропонували купити голос за 2 тисячі гривень. За цю "винагороду" необхідно поставити хрестик біля кандидата Олега Нарохи. Гроші можна отримати миттєво у координатора.

Також у Чернігові повідомляють, що в місцеві готелі неможливо заселитись. Всі вони забиті спортсменами та туристами, які приїхали до міста саме у день виборів.

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель розповів, що є загроза криміналізації виборів. Декілька десятків осіб кримінальної зовнішності присутні на ділянках із фейковими посвідченнями журнаістів.

Як запевнив Екс-голова Комітету виборців України Олександр Черненко він обурений підробкою його підпису на журналіських посвідченнях від видання "Точка зору".

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Читайте також: "День тиші" в Чернігові: жінкам роздають троянди

Однак, спостерігачі не фіксують серйозних порушень, які можуть впливати на результати виборів.

Сьогодні президент Петро Порошенко назвав вибори у Чернігові "ганебними", так як вони повторюють той безлад, який був на парламентських виборах 2012 року.

Виборчі дільниці відчинилися о 8:00 та закриються о 20:00 годині. До списків для голосування внесено 146,9 тисяч виборців. За інформацією різних джерел на 205 окрузі зафіксовані деякі порушення процесу.