СБУ виявила порушення з боку керівництва аеропорту "Львів" у проведенні тендеру на закупівлю палива та блокувало спробу вкрасти гроші з держбюджету.

Керівники міжнародного аеропорту імені Данила Галицького провели тендер на закупівлю пального. У договорі йшла мова про суму майже 6 мільйонів гривень за обсяг пального 350 тисяч літрів. Однак, згодом в цю угоду змінили.

Після затвердження суми для фінансування посадові особи підприємства збільшили суму витрат за меншу кількість палива. Такі дії суперечать чинному законодавству.

Читайте також: Російський офіцер привіз на український блок-пост КамАз боєприпасів (фото)

Наразі СБУ проводить розслідування дій керівництва і розпочала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, ще вчора СБУ заарештувала маріупольські організації, які фінансували "ДНР".