У Чернігові затримали заступника голови Дніпропетровської області Гліба Пригунова.

Про це повідомив один з кандидатів у народні депутати по 205 виборчому окрузі Геннадій Корбан на прес-конференції, передають "Події і коментарі".

Пригунов, за його словами, побив дівчину-соціолога. Вона проводила екзит-пол від імені компанії "New Image Marketing Group".

"Я сам був присутній в той момент, коли Пригунов, діючий замгубернатора від БПП, вдарив дівчину", - сказав він.

Корбана зазначив, що на місце події приїхали президент Федерації футболу Андрій Павелко та нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Анатолій Матвієнко.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Від Авакова вимагають розслідувати появу псевдожурналістів у Чернігові (фото)

Народні обранці намагалися визволити Пригунова. Однак його забрали правоохоронці після того, як радикали та представники "УКРОПу" почали наполягати на цьому. Постраждала також написали заяву до міліції.

Нагадаємо, сьогодні у Чернігові в 205 окрузі проходять проміжні вибори народного депутата. Основна боротьба в ході виборчої кампанії йшла між екс-заступником голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Геннадієм Корбаном та пропрезидентським кандидатом Сергієм Березенко, який є керівником Державного управління справами.