Лідер російського гурту "Машина времени" Андрій Макаревич розповів, яку роль музика відіграє в його житті, та поділився поглядами на суспільство.

В інтерв'ю виданню DT.UA Макаревич розказав, що музика - це та річ яка надає йому сили жити. Музикант стверджує що мистецтво допомагає суспільству і надихає його у будь-які часи.

"Серед усього, що відбувається, тільки музика мене і змушує жити. Інакше я б вже давно повісився", сказав Макаревич.

Також музикант додав, що в будь-який час народ повинен мати свою думку та відстоювати її.

"У людини як у біологічної істоти є дуже хороша інерція відновлення. Тобто людині можна задурити голову, але щойно їй перестануть "стукати по мізках", вже за два дні в голові все стане на місце. Достатньо просто перестати дивитися телевізор", - розповів Макаревич.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте також: Саакашвілі обіцяє не пускати в Одесу "друга Кадирова" Тіматі

Нагадаємо, концерт легендарного рок-виконавця відбувся у Києві 22 липня. У Жовтневому палаці він виступив із програмою "Ідиш джаз".