В селі Чернявка в діючому храмі Першоверховних апостолів Петра і Павла парафії УПЦ, вчора о 16:38 розпочалась пожежа – повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

На місце події спрямували три пожежних автомобілі із двох пожежно-рятувальних частин міста та рятувального загону спеціального призначення управління.

Додатково залучили місцеві пожежні команди з сіл Сагунівка, Худяки Леськи та Чорняхівського лісництва.

О 17:30 пожежу локалізували.

Читайте також: В Виннице сгорела шаурма вместе с киоском (видео)

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Ще вдень в храмі правили службу, після цього церкву зачинили, а опів на п'яту люди побачили вогонь і дим, що охопив дерев'яну споруду. Сім пожежних розрахунків впродовж години намагалися врятувати цю культову споруду, проте, пізне виявлення та сухе дерево з якого було побудовано храм не дали пожежним жодного шансу" - написав у Фейсбуці речник ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

Зараз підраховують збитки та встановлюють причину спричинення пожежі.