У Запоріжжі в зоопарку дитячої залізниці народилися дитинчата диких кабанів.

Зараз малюки разом з мамою живуть у вольєрі. Кабаниха сама їх годує і невпинно стежить за їх переміщеннями. Гостей кабанята ще бояться.

Їм вже майже три тижні. До місяця вони харчуються молоком матері. У цьому віці вже пробують корм для дорослих особин, але поки тільки пробують, прикушують.

Малюки погано переносять високу температуру повітря. За словами зоотехніків, влітку кабанам потрібен інтенсивний догляд. Тварини можуть зариватися під деревом або занурюватися в бруд, щоб перебороти спеку.

Читайте також: Сім'я лебедів провела пташенят по центральній вулиці міста

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У зоопарку розповідають, що маленькі кабанята - не єдині новонароджені на дитячій залізниці. Поруч з ними вчора народилися кілька поросят. Одне з них вже робить перші несміливі кроки.

Відвідувачі дитячої залізниці просто в захваті від нових тварин.