Внаслідок обстрілу у Широкиному поранений один з членів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. Про це йдеться у повідомленні місії.

Зазначається, що спостерігачі у понеділок, 27 липня, зафіксували перестрілку. Вогонь вівся з північного сходу, північного заходу і півдня Широкиного. Після того, як співробітники місії почули снайперські постріли, керівник групи наказав залишити територію населеного пункту.

Потім спостерігачі помітили трьох осіб, які переховувалися в 50 метрах на північ від їх позиції. Пролунав звук пострілу, потім стався вибух в п'яти метрах від керівника патрульної групи ОБСЄ, який впав на землю. Він був поранений бетонним уламком, а його шолом було пробито.

Читайте також: Путін вимагає здати Широкине як "жест доброї волі"

Після інциденту члени місії поїхали до Маріуполя, де фельдшер надав пораненому медичну допомогу. У Маріуполі в лікарні йому діагностували струс мозку та поранення ноги, пізніше члена місії виписали з лікарні.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще