Протягом доби, 27 липня, сепаратисти 82 рази вели вогонь по силах АТО та 5 разів обстріляли мирні населені пункти.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Бойовики 12 разів застосовували 152 та 122-мм артилерію, 26 разів гатили із мінометів, тричі – із "Градів", 6 разів використали під час обстрілів танки. Із 18:00 до опівночі всього відбулося понад 30 обстрілів", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО відбили атаку диверсантів на Луганщині

З 21:30 до 1-ї ночі, терористи вели обстріл зі 122-мм артилерії, мінометів та стрілецької зброї по українських позиціях поблизу населеного пункту Станиця Луганська.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також, неодноразово обстрілювали позиції сил АТО із артилерії та мінометів у районі населених пунктів Майорськ, Травневе, Миколаївка Друга.

Так званий "турбуючий вогонь" застосовували поблизу Чермалика, Луганського, Пісків, Опитного, Мар'їнки.

Станом на 6:00, сьогодня, сепаратисти обстрілюють українських військових на Донеччині. Зокрема, провели обстріли із мінометів та артилерії поблизу населених пунктів Курдюмівка, Травневе, Авдіївка, Опитне, Мар'їнка.

"Попри потужну підтримку Росією бандформувань, Українські військові тримають оборону", - підсумували у прес-службі.