В Одесі відкрили "Killhouse" для підготовки усіх патріотично налаштованих одеситів до ведення бойових дій у міських умовах.

Про це повідомляється на сторінці "Український Опір - Одеська Січ" у Facebook.

"На вихідних провели перше заняття. Тренування відбуваються щопонеділка, щосереди та по п'ятницях о 18:00. Інструктори - не лише професійні військові, а й безпосередні учасники АТО на Донбасі", - розповів відомий блогер з ніком "zloy - odessit".

Читайте також: Мітингуючим шахтарям із Нововолині виплатять зарплату

На останніх тренуваннях представники різних патріотичних організацій мали можливість взяти участь у підготовці за програмою "молодого бійця" і відпрацювати цілий ряд вправ. Серед них і робота в трійках, і робота зі щитом.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також відпрацьовували контроль секторів, оперативну перезарядку, "мертві" кути будівлі та приміщення, дії підрозділу-групи, поранення одного з номерів, прохід груп при перехресному контролю секторів і багато іншого.

Проект "Українського опору" підтримує "Рада громадської безпеки". До підтримки та співпраці пропонують долучитись всім бажаючим.

"Так місто стає сильнішим і кожен її громадянин, патріот своєї країни, перетворюється на стрижень, завдяки якому волелюбність не зламати", - підсумував одеський патріот.