На сьогоднішньому засідання уряду виділили гроші для подолання наслідків теракту в Маріуполі. 10 мільйонів візьмуть із резервного фонду.

"Для подолання наслідків атаки та вбивства мирних українців у Маріуполі, уряд виділяє 10 мільйонів гривень на першочергові відновлювальні ремонтні роботи та фінансову допомогу сім'ям загиблих та постраждалих", - заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Він зазначив, що на допомогу постраждалому місту піднялися як місцеві бізнесмени і місцева влада, так і сусідні регіони України. Вчора, колона з кількох вантажівок із будматеріалами вирушила до Маріуполя з Харкова. Миколаївська державна адміністрація також надіслала 3 вантажівки із склом, руберойдом та шифером.

Вчора у лікарні помер ще один постраждалий в наслідку обстрілу Маріуполя сепаратистами 24 січня. У лікарнях залишаються 80 людей, в тому числі 7 дітей.

"Станом на сьогодні через обстріли терористами мікрорайону Східний в Маріуполі загинула 31 людина, 108 отримали поранення різного ступеня тяжкості", - повідомив начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у соцмережі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще