Представники патріотичних організацій Одеської області засунули в сміттєвий бак депутата обласної ради Олексія Косьміна.

Як повідомляє "Первый городской", інцидент стався біля його роботи - будівлі Фонду держмайна на Великій Арнаутській, 15.

Активісти вимагали, щоб він подав у відставку. Після проголошення вимог його обсипали борошном і облили зеленкою.

"Самооборона Одеса" розповіла, що Косьмін вирізняється своїми проросійськими поглядами і неодноразово виступав за збереження російської мови в регіоні.

Читайте також: "Правий сектор" облив зеленкою директора Миколаївського морпорту

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, що раніше активісти "Правого Сектора" у Дніпродзержинську кинули в сміттєвий бак депутата міської ради, лідера місцевого "Народного фронту" Ігоря Лісничого.

Учора активісти облили зеленкою директора морського порту Миколаєва та звинуватили його у репресіях працівникам за невиконання його наказів.