Сьогодні вночі терористи обстріляли житлові квартали Дзержинська Донецької області.

Як повідомляє прес-служба МВС області, ці дії кваліфікували як теракт. Розслідуванням справи займається персонально прокурор регіону.

Начальник МВС області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook повідомив, що обстріл сепаратистів тривав з двох до чотирьох годин ночі.

"В результаті артилерійського обстрілу загинули двоє мирних жителів - чоловіки 1982, 1956 років народження, а також один військовослужбовець ЗСУ 1989 року народження. Також поранення отримала 35-річна жінка", - йдеться в повідомленні.

Ворожий вогонь бойовиків зруйнував десять житлових будинків, пошкодив газопровід, що призвело до знеструмлення великої частини міста.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читайте також: Сепаратисти вели вогонь по українських позиціях 82 рази

Також сьогодні відновив активність обстріли на Муріупольском напрямку.

Тим часом, десятки ворожих снарядів 122 калібру розірвалися по всій території Авдіївського коксохімічного заводу.

Значний збиток був нанесений залізничного цеху, уламки пошкодили газопровід другий коксової батареї. Це призвело до загоряння газу.

Нагадаємо, що вчора в зоні АТО ситуація була стабільною, хоча терористи і здійснювали поодинокі атаки з забороненої мінськими домовленостями зброї.