В одну з лікарень Харкова привезли 39-річного чоловіка із ножовим пораненням. Він бився зі студентом-іноземцем, під час сутички емігрант вдарив українця ножем у живіт, повідомили в МВС Харківської області.

"Ми з'ясували що, чоловіки не були знайомі. В день трагедії між ними виник раптовий словесний конфлікт. В ході сварки зловмисник дістав з кишені брюк ніж і вдарив опонента в живіт", - повідомляють міліціонери.

Чоловіка негайно прооперували по привезенню до лікарні. Лікарі називають стан українця стабільно важким.

Міліція затримала студента-іноземця. Він перебуватиме під вартою до 60 діб. Зараз експерти почали розслідування інциденту та допитувати свідків. Емігранту загрожує до 8 років ув'язнення. Ним виявився громадянин Палестини йорданського походження.

Читайте також: Київська міліція показала фотороботи підозрюваних у вбивстві священика

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нещодавно харків'яни напали на студентів-іноземців. Внаслідок бійки дев'ятьох іноземців госпіталізували з різними ступенями поранень.