Протягом 30 липня сепаратисти 105 разів порушили режим тиші. Десять разів злочинці використали артилерію, 28 – міномети, 7 – танки і бойові машини піхоти, 65 разів - стрілецьку зброю та гранатомети.

Про це пише прес-центр АТО.

"О 18:00 із бойової машини піхоти та о 19:15 зі 120-міліметрового міномету обстріляли наші позиції неподалік Опитного Донецької області", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Шість вівчарок з "Межигір'я" поїдуть в АТО

Близько 20-ої години в цьому ж секторі терористи гатили зі сторони Донецька 122-мм артилерією по військових в районі Водяного, із 152-мм артилерії - по Яснобродівці. З 22:00 і майже до опівночі били із танку по опорному пункту в Мар'їнці.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

На Артемівському напрямку, бойовики із артилерії, БМП та мінометів обстрілювали сили АТО у селищі Луганське. Двічі під вогонь 120-міліметрових мінометів потрапляла Станиця Луганська близько 10-ої вечора.

О 20:25 російсько-терористичні війська обстріляли мирне селище Гостре.

"Зі сторони шахти Абакумова з 152-міліметрової артилерії найманці били по населеному пункту, наражаючи на небезпеку насамперед мирне населення Донбасу", - розповів речник АТО Анатолій Стельмах.

Всього із 18:00 до опівночі 30 липня сепаратисти порушили режим тиші 46 разів. Після опівночі, 31 липня, вони продовжили збройні провокації, використовуючи стрілецьку зброю.