Терористи ОРДО та ОРЛО (окремих районів Донецької та Луганської областей) продовжують нищити критичну інфраструктуру регіону та руйнувати мирні населені пункти.

Так, учора бойовики вели вогонь зі 122 мм артилерійських систем з напрямку Горлівки по житлових масивах Дзержинська.

Внаслідок обстрілів загинуло двоє цивільних осіб, три отримали поранення різного ступеня важкості. Повністю зруйновано три житлових будинки, ще два помешкання та вісім господарчих споруд отримали значні пошкодження. Загалом зафіксовано 34 воронки від розривів снарядів.

Читайте також: Військові готуються до масштабного наступу бойовиків

За даними спостерігачів Спільного центру по контролю та координації терористи продовжують тактику "випаленої землі", цілеспрямовано руйнують житлові квартали мирних населених пунктів, ведучи регіон до жахливих наслідків гуманітарної кризи.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також бойовики продовжують вести артилерійський вогонь з житлових кварталів. Так, у вечірній час 30 липня спостерігачами центру контролю було зафіксовано близько 77 пострілів переважно з різних районів Донецька.