Вночі у харківському супермаркеті АТБ невідомий почав стріляти по двох чоловіках, які його переслідували. В одного з них озброєний вистрелив, іншому вдалося втекти.

Постраждалим виявився 30-річний чоловік. Він загинув по дорозі у лікарню. Харківські правоохоронці опублікувало фото вбивці. Вони попросили мешканців міста допомогти упіймати злочинця.

"За попередньою інформацією між вбивцею і загиблим за деякий час до трагедії стався особистісний конфлікт. Вбивця навіть не приховував свого обличчя", - підкреслив радник міністра МВС Антон Геращенко.

Читайте також: "Поліцейські 19 вересня почнуть патрулювати вулиці Харкова" - Яценюк

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

За словами свідків, все сталося близько 23:00. Біля каси до одного з відвідувачів підійшов невідомий чоловік. Дістав пістолет і вистрілив у живіт. Постріл був один. Після стрілок щось прокричав і вибіг з маркету. Свідки кажуть, на їхню відчуттях все було схоже на якісь п'яні розбірки.