Президент в п'ятницю провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, під час якої обговорив питання співпраці України з МВФ.

Як повідомляє прес-служба глави української держави, Порошенко поінформував про впровадження реформ в Україні – банківської, податкової, судової та децентралізації.

Згідно з повідомленням, директор-розпорядник МВФ відзначила значні досягнення керівництва України на нелегкому шляху реформування країни. "Ми дуже пишаємося вами і народом України", - сказала Лагард, відзначивши особливу роль глави держави в процесі впровадження цих реформ.

У прес-службі зазначили, що співрозмовники засудили "неприйнятний популізм, який все частіше звучить із вуст українських політиків у Верховній Раді".

Читайте також: МВФ готовий виділити Україні другий транш кредиту - Лагард

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомлялося раніше, сьогодні Міжнародний валютний фонд розгляне виділення Україні чергового траншу в розмірі 1,7 млрд доларів за програмою розширеного фінансування EFF.

Це питання включено до порядку денного сьогоднішнього засідання ради директорів МВФ, передають Українські новини.