Самопроголошеного губернатора "ХНР" Ігоря Маслова харківські активісти облили зеленкою. Це сталося під час засідання партії "Соціаліст".

До зали ввірвались члени організацій Громадська варта і Східний корпус та почали поливати водою учасників заходу, в результаті чого зав'язалася бійка.

Засідання відбувалося в одному з приміщень готелю "Харків", повідомляють місцеві ЗМІ.

"Натовп з 40 людей, половина з яких були в балаклавах, увірвалися, почали обливати все спочатку водою, кидати пляшки, зірвали тут плакат. А потім підійшли і заявили, що я сепаратист номер один Харківської області, що я проти України. Я кажу - я не проти України, я за Україну" – розповідає Ігор Маслов.

Натомість, активісти називають Маслова "першим сепаратистом" Харкова і нагадують, що під час Майдану він іменував себе народним губернатором "Харківської народної республіки".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Це точно такий, як Губарєв зараз у Донецьку, Луганську чи ще десь", - говорить представник Громадської варти Неля Яровенко.

Інших учасників засідання представники громадських організацій також підозрюють у сепаратизмі і закликають жителів міста пильнувати і у випадку тривоги звертатися до них.

Читайте також: Суд над Кернесом знову перенесли

Варто зазначити, що керівник партії "Соціаліст" Василь Цушко був міністром МВС за правління Януковича у 2006-2007 роках.

Нагадаємо, 10 липня у Харкові під час позачергової сесії невідомі облили зеленкою депутата міськради Олексія Перепелицю, який виступав проти визнання Росії країною-агресором.