На залізничному переїзді поблизу селищ Лоскутівка та Мирна Долина, що в Луганській області, співробітники Служби безпеки України затримали два автомобілі. Вони перевозили п'ять тонн продуктів харчування.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Злочинці намагалися провезти контрабандні продукти із Лисичанська на тимчасово окуповану територію в обхід пунктів пропуску.

Крім того, водій одного з автомобілів за винагороду намагався провезти з тимчасово окупованої території до Лисичанська сімох людей без будь-яких документів.

У спецслужбі зазначають, що всього лиш за добу мобільні групи співробітників СБУ, Державної фіскальної служби, військової прокуратури та прикордонників та запобігли значним обсягам контрабанди. Загони правоохоронців посилили волонтерами.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: У Ковелі виявили контрабандні сигарети вартістю мільйон гривень (фото)

Зокрема на тимчасово окуповану територію незаконно намагались провезти 1,5 тонни риби, 1,6 тонни сухофруктів, тонну м'яса, 1,4 тонни кондвиробів, 4 тонни сира та 9,8 тонни цукру.

Нагадаємо, що очільник Закарпатської області Геннадій Москаль збере виробників сигарет на спеціальну нараду в Ужгороді.