У Волинської області за те, щоб наші воїна отримали статус бойових дій, військовослужбовець вимагав у них хабар.

У 200-400 гривень оцінив один з військовослужбовців Волинської області послугу оформлення учасника бойових дій. За подібні махінації його затримали працівники СБУ.

Правоохоронцям удалося присікти протиправну діяльність військовослужбовця однієї з механізованих бригад ВСУ. Він вимагав у своїх товаришів по службі гроші за виготовлення документів для здобуття статусу УБД. Про це повідомляє Цензор. НЕТ.

Здирство в бригаді стало систематичним. З початку року до зловмисника звернулася більше тисячі військовослужбовців, які брали участь в бойових діях на сході України, коли захищали територіальну цілісність країни. І у всіх він вимагав гроші за отримання статусу.

Читайте також: Маріупольський чиновник торгував перепустками в зону АТО

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер за свої махінації затриманий військовослужбовець відповідатиме перед судом. Незабаром він може змінити військові казарми на камеру у в'язниці на найближчі п'ять років.