Цікаві американці вирішили дізнатися, хто сильніший: вантажівка чи морський буксир. Для цього вони влаштували змагання між машинами з перетягування канату.

Автором божевыльної ідеї став актор Даррелл Уорд, який грає у популярному американському серіалі Ice Road Truckers про суворі будні далекобійників. Про це повідомляє autodriving.net.

З одного боку виступила чотиривісна вантажівка Kenworth у версії евакуаційного тягача. Він може підняти вантаж до 50 тонн, а його двигун потужністю 500 кінських сил. Його суперник - морський буксир з масою 29 тонн. У "атлета" потужніший дизельний двигун – у 900 кінських сил сил.

Читайте також: Як виглядав громадський транспорт 100 років тому (фото)

Як ми писали раніше, студенти Штутгартського університету створили електричний автомобіль, який досягає швидкості 100 кілометрів на годину за 1,779 секунди. Окрім того що авто є найшвидшим із існуючих електрокарів, він є повністю екологічним.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще