США розширили список осіб та установ, які підривають суверенітет і територіальну цілісність України та проти яких застосовують санкції.

Про це пише Deutsche Welle з посиланням на Міністерство фінансів США.

"До "чорного списку" увійшла низка фінансових установ, зокрема, один з найбільших банків України - "Промінвестбанк". Ця фінансова установа належить російському державному "Внєшекономбанку", який ще з минулого року підпадає під секторальні санкції США", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Нові санкції проти Росії обвалили рубль

Також до оновленого списку включені партнери російського мільярдера Геннадія Тимченка, кримські оператори портів, екс-голова Адміністрації Президента України Андрій Клюєв, колишній український олігарх Сергій Курченко та син екс-президента України Олександр Янукович.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Санкції було застосовано проти восьми підприємств та осіб, які підтримували Геннадія Тимченка, проти якого вже діють штрафні заходи.