Старший син Юрія Луценка, Олександр, потрапив у ДТП у ніч на 9 лютого. Про це повідомив сам нардеп журналістам, аби усунути політичні спекуляції на цю тему, повідомляє УНІАН.

У ніч на понеділок в машину Олександра Луценко врізався "Ланос", який рухався зустрічною смугою на великій швидкості в столичному районі Нивки. Син Юрія здав ліворуч, тому головний удар припав на порожнє пасажирське сидіння. Він має незначні ушкодження ніг, але подушка безпеки пом'якшила удар.

"На жаль, людина, яка врізалася в машину мого сина, загинула. Це працівник МВС, також молодий хлопець, 89-го року народження", - повідомив Луценко.

За його словами, син здав усі необхідні аналізи для експертизи, що не перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

"Є матеріали з камер спостереження сусідніх будинків, які доводять, що мій син не був винуватцем ДТП. Після проведення слідчих дій та здачі аналізів він приблизно о 6-й ранку приїхав додому. Звичайно, що він перебуває у напівшоковому стані, але я виступаю за повну прозорість процесу і всіх слідчих дій ", - додав Юрій Луценко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Загиблий Петро Л. жив у гуртожитку на вулиці Олени Теліги. О першій ночі його машина врізалась у Volkswagen Touareg на вул. Щербакова, 53. Мотор "Ланоса" загорівся, "МНСники" тушили його 15 хв.

У прес-службі столичної міліції нам повідомили, що загиблий – 25-річний водій Шевченківського РУВС. Був у званні сержанта.

"Загиблий був тверезий, не виявлено ознак алкогольного сп'яніння", - сказала нам речник столичної прокуратури Альона Яхно.