Правоохоронці затримали орендатора й адміністратора одного з вінницьких комплексів відпочинку, які виступали посередниками з надання інтимних послуг.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Вінницькій області.

Зазначається, що працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними із торгівлею людьми, припинили діяльність готелю-сауни. Правопорушники за гроші працювали посередниками з надання сексуальних послуг. За таку діяльність орендатор та адміністратор закладу отримували винагороду в розмірі 100 гривень.

Читайте також: В США повія застрелила серійного вбивцю з його ж пістолета

"Під час затримання у готелі з клієнтами знаходилися чотири повії, одна з них неповнолітня – 16-річна студентка одного з вінницьких технікумів. За інтимні послуги жінки отримували 500-600 гривень", - ідеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Міліція з'ясувала, що готель-сауна функціонував майже рік без будь-яких документів. Наразі затриманим оголошено про підозру. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.