У Запорізькій області заборонили полювання на території семи районів регіону. Зокрема, Гуляйпільського, Розівського, Куйбишевського, Якимівського, Приазовського, Приморського та Бердянського.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної державної адміністрації.

Відповідні обмеження щодо полювання у прикордонних районах ввели з метою попередити проникнення на територію Запорізької області диверсійно-розвідувальних груп із зони АТО під виглядом мисливців.

Однією з підстав для обмеження також було запровадження на території області 5-го класу пожежної небезпеки.

Інших районів області заборона не торкнулась і мисливський сезон у них розпочнеться 15 серпня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: Гаврилюк хоче заборонити полювання на період АТО

Нагадаємо, на Дніпропетровщині з першого серпня заборонили полювання в тих районах, що межують із зоною АТО. Однак штаб національного захисту Дніпропетровської області просить обласну владу "заборонити на всій території області усі мисливські сезони до завершення АТО на сході країни".

Першочергове завдання, за словами заступника голови Дніпропетровської ОДА, зберегти життя та здоров'я жителів регіону від небезпечних ситуацій.