Голова Львівської ОДА повідомив, що 28 серпня патрульна поліція вийде на вулиці Львова. А вже незабаром поліцейських направлять у кілька районів області.

"Уже тривають навчання, ми сподіваємося, що 28 серпня, так само як на вулиці Києва вийшли нові "копи", так само на вулиці Львівської області вийдуть абсолютно нові поліцейські", - зазначив Олег Синютка в ефірі "5 каналу".

Читайте також: Набір у поліцію Хмельницька стартує 6 серпня - Аваков

"Ми сподіваємося, що це буде не тільки Львів, це будуть і райони області, так як Самбірський експеримент – це, якщо я не помиляюся, перший експеримент районного масштабу по всій Україні. На превеликий жаль не всі, але я сподіваюся, що з 20 районів Львівської області наступний крок це буде 5-6 районів", - додав Синютка.

Нагадаємо, що Петро Порошенко нарешті підписав закон про поліцію.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще