Вночі відносно знизилась активність обстрілів з боку сепаратистів. Упродовж 5 серпня вони 65 разів порушили режим тиші.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Один раз терористи застосували артилерію, 26 разів гатили із мінометів, 18 – із стрілецької зброї та гранатометів, тричі вели вогонь з танків", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Бійці АТО не дали терористам прорватись вглиб Артемівського напрямку

З 18:00 до опівночі бойовики вели вогонь із 120-мм мінометів поблизу Донецька - по українських позиціях у Пісках, Новомихайлівці, Авдіївці, Опитному.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

В районі Артемівська, близько 22-ої години, російсько-терористичні угрупування обстріляли із танку та 120-мм мінометів український опорний пункт в селищі Курдюмівка. А о 22:20 з 122-мм артилерії калібру били по Троїцькому.

На Луганському та Маріупольському напрямках з 18:00 і до опівночі було відносно тихо. Сепаратисти провокативно застосовували стрілецьку зброю у селищах Щастя та Станиця Луганська.

"Після опівночі, 6 серпня, бойовики продовжували вогонь з 120-міліметрових мінометів в районі селищ Ленінське та Майорськ. А близько 1 та 3 ночі били з танків по Опитному", - підсумував прес-центр.