У мережі з'явилися перші фотографії зі зйомок фільму "Лазурний берег", в якому грають разом голлівудські зірки Бред Пітт і Анжеліна Джолі.

Як повідомляє Viva, це перша спільна робота в кіно після зйомок "Містер і Місіс Сміт".

У новій картині зображують події 70-х років Франції. Актори грають творчу подружню пару. Анджеліна Джолі виступає в ролі колишньої танцівниці Ванесси, а Бред Пітт у фільмі - письменник.

За сюжетом, подружжя вирушає в подорож, в якому вони хочуть розібратися у відносинах і по-новому поглянути на свій шлюб.

Читайте також: Нове тату Бреда Пітта присвячене Анджеліні і дітям (фото)

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі точилися різні чутки з приводу подружнього життя зіркової пари, проте папараці постійно їх підловлюють на веселих сімейних прогулянках з дітьми.

У квітні пара вирішила усиновити дитину з Сирії.

Це буде вже сьома дитина, вони вже виховують трьох прийомних і трьох рідних дітей - Шайло, Нокс і Вів'єн. Бред Пітт усиновив приймальних дітей Анджеліни Джолі.