У місті Ірпінь на вулиці Львівська, 5 сталася пожежа в металевому ангарі. Повідомлення про неї надійшло 5 серпня в 15:10 в 36-у Державну пожежно-рятувальну частину міста.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Пожежники, які прибули на місце подій, встановили, що горить будівля, розмірами 20х40 м. Полум'я виривається назовні.

Ангар, де прогриміли вибухи, є приватною власністю. Там раніше було складське приміщення.

Потерпілий повідомив, що там не було виробництва, він просто зберігав у ньому домашні речі та багато техніки. Усередині ангара був мікроавтобус "Фольксваген Транспортер" та два напівпричепа. Також зберігалися електроінструменти.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Причиною пожежі став автомобільний акумулятор. Чоловік поставив заряджати його на ніч в ангарі. Сталося коротке замикання, і іскра призвела до пожежі", - повідомив "Знай" речник міліції Київської області Микола Жукович.

Все майно, яке зберігалося в ангарі, повністю згоріло. Все це, за словами потерпілого, коштує чималих грошей.

Керівник гасіння пожежі, оцінивши ситуацію, прийняв рішення про залучення додаткових сил. Пізніше до ліквідації пожежі приєдналися ще три аварійно-рятувальних підрозділи з Ворзеля, Гостомеля і Бучі.

Читайте також: Масштабна пожежа в історичній частині Тернополя (фото)

В 16:36 пожежу локалізували та запобігли перекидання полум'я на розташовані поруч гараж, а також житловий будинок.

Пізніше пожежники з'ясували, що в будівлі зберігалися балони з газом і киснем під тиском. Уже під час гасіння пожежі прозвучало два потужні вибухи через них.

На щастя, ніхто не постраждав. О 17:10 рятувальники повністю ліквідували пожежу.