В Одесі співробітники податкової міліції викрили працівників банку, які ухилилися від сплати податків. Їх сума становить 93,7 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Співробітники фіскальної служби встановили, що працівники одного з банків у 2013-2014 роках видали з каси посадовим особам двох підприємств з ознаками фіктивності грошові кошти. Ці кошти нібито призначалися для придбання сільськогосподарської продукції.

Однак співробітники податкової міліції встановили, що видані гроші не використовувалися за призначенням.

Крім того, в результаті перевірки діяльності зазначених підприємств вдалося встановити, що керівники не надавали до податкових органів декларації з податку на додану вартість, а також звіти суб'єктів підприємницької діяльності.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Директор Одеської ТЕЦ фінансував луганських терористів (відео)

Перевірка фіскальною службою діяльності банку показала, що за період 2013-2014 років шляхом штучного збільшення грошових зобов'язань з податків на прибуток і ПДВ його працівники ухилилися від сплати податків на 93 млн. 700 тис. гривень.

Факти у цій справі внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею Кримінального кодексу "ухилення від сплати податків, зборів, інших обов'язкових платежів".