Жителі Бахчисарайського району в Криму повідомляють про оточення по периметру території футбольного клубу "Скіф". Вона знаходиться в селі Новопавлівка.

Про це повідомляють очевидці з місця події, передає "Крим.Реаліі".

Вони відзначають, що люди з автоматами стоять через кожні півтора метра навколо всієї території.

"Автоматники стоять уздовж траси навіть без масок. На оточеній території знаходиться футбольне поле, готельний комплекс, ресторан", - повідомляють очевидці.

Раніше, за їхніми словами, це була тренувальна база для футболістів. Також тут розміщувалися гравці сімферопольського клубу "Таврія".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У самому футбольному клубі "Скіф" відмовилися коментувати ситуацію. Там повідомили, що керівництво знаходиться у відпустках. Зараз на місці є тільки робочий персонал, який не уповноважений спілкуватися з пресою.

Читайте також: В Одесі "накрили" фабрику з рабами-нелегалами з В'єтнаму (фото, відео)

Також у клубі відмовилися підтвердити або спростувати інформацію про наявність озброєних людей на території клубу.

Голова Бахчисарайської районної ради теж не володіє інформацією щодо того, що відбувається. Однак він пообіцяв надати відомості з цього приводу пізніше, коли з'ясуються всі обставини інциденту.

Також відсутні офіційні коментарі від правоохоронних служб Криму.