У чешському Фрімбурку на виставці можна було побачити цілі вулиці і міста майбутнього, побудовані із шматочків всесвітньо відомого конструктора Lego.

Про це розповів Аркадій Гершман у своєму блозі, опублікувавши відповідні світлини.

"Варто сказати, що все, що ви побачите далі - години роботи десятків любителів Лего - учасників чеського клубу любителів кубиків", - написав він.

Читайте також: На "вакансію" корабельного кота шукають кандидата із досвідом роботи

Поціновувачі конструктора створили як існуючі пам'ятки архітектури, так і фантастичні, наприклад замок із книги про Гаррі Поттера Джоан Роулінг.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

У чеській столиці Празі також можна відвідати цілий музей - приватну колекцію Lego. Він за кількістю експонатів є найбільшим не лише в Чехії, але і у всій Європі.

В ньому представлені понад 2 тисячі унікальних моделей, 20 тематичних експозицій для яких було використано близько 1 мільйона деталей.

Тут можна побачити не лише найстаріший експонат 1958 року, але і найбільшу модель конструктора, яка включає більше 10 тисяч деталей.

У магазині при музеї відвідувачі можуть купити будь-який із вподобаних серій конструктора.