Прикордонники перекрили в Іллічівському порту канал, яким через кордон переміщали акцизні марки. Про це УНН повідомили у прес-службі ДПС України.

В Іллічівський порт на теплоході "Грейсвальд" із Туреччини прибули дві вантажівки Ford. Ними керували громадяни Туреччини. Машини перевозили заборонені товари.

Правоохоронці знайшли 10 ящиків, заповнених акцизними марками України на горілчані вироби. В кожному ящику знаходилося близько 120 тисяч марок. Це могло нанести державі збитків на близько 13 млн гривень.

Читайте також: Вінницьке сало контрабандою вивозять до Москви (розслідування)

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 Кримінального кодексу - перевезення з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

З'ясовуються всі обставини правопорушення.