З 18 години 7 серпня і до опівночі найбільш активні збройні провокації бойовиків фіксували поблизу Донецька.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

Позиції українських військових в Красногорівці двічі потрапили під вогонь 120-мм мінометів терористів.

"Найгарячішою" ситуація була в районі населеного пункту Авдіївки. Там опорні пункти бійців АТО обстріляли з 120-мм мінометів, а також танків та 122-мм артилерії.

Неподалік Мар'їнки після 20 години бойовики активно вели вогонь по українських опорних пунктах з стрілецького озброєння, гранатометів і Бойової машини піхоти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

На Артемівському напрямку злочинці активізувалися поблизу Троїцького. Неподалік від цього населеного пункту бойовики гатили по українських позиціях з 120-мм мінометів та артилерії 122 мм калібру.

Читайте також: Терористи обстріляли Авдіївку, поранений мирний житель

В Луганській області та в районі міста Маріуполь фіксувались лише поодинокі збройні провокації. Тут терористи застосовували стрілецьку зброю.

Загалом протягом минулої доби бандформування 101 раз порушили режим припинення вогню. 12 разів злочинці застосовували артилерію, 38 - міномети, 62 - гранатомети і стрілецьку зброю. Також зафіксовані п'ять обстрілів із танків.

Після півночі 8 серпня бойовики продовжили обстріли українських позицій. Вони в основному спостерігались поблизу Донецька і на Артемівському напрямку.