У неділю, 9 серпня, близько 22:00 терористи випустили 40 реактивних снарядів з південної околиці селища міського типу Калинового в Луганській області.

У Штабі військової операції відзначили, що терористи обрали в якості мішені селище Троїцьке на Луганщині. При цьому артилерійська розвідка повідомила, що бойовики встановили РСЗВ "Град" всього в 10-15 метрах від житлових будинків.

Читайте також: 400 бойовиків намагались прорватись у Старогнатівці - штаб АТО

"Про те, що вогонь вівся саме з РСЗВ "Град", свідчать не тільки результати візуального спостереження за обстрілами, а й огляд експертами ділянок місцевості, куди потрапили реактивні снаряди. Зокрема, зафіксували численні воронки від розривів глибиною до 1 метра і діаметром до 3 метрів, а також залишки реактивних снарядів "Град", які випустили бойовики ", - розповіли в Штабі військової операції.

Нагадаємо, увечері 9 серпня 400 терористів у супроводі танків і артилерії пішли на прорив під Маріуполем.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще