Міністерство культури профінансує Міжнародний фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST 2015.

Як повідомляє Cultprostir, заступник міністра культури Ростислав Карандєєв пообіцяв інвестувати в проект більше 450 тисяч гривень.

Він підкреслив, що минулого року фінансова підтримка від відомства була не меншою.

"Насправді ми були б зацікавлені, звичайно, щоб фестиваль пройшов на кіностудії імені Довженка, і ці кошти пішли б на підтримку державного підприємства в галузі культури", - говорить політик.

Незважаючи на зацікавленості Мінкульту, дирекція кіностудії імені Довженко не дозволила фестивалю провести захід.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Фестиваль можна було провести, якби було хоч якийсь взаємний рух сторін один до одного. З одного боку, всі знають амбітність керівника фестивалю Влада Троїцького, його схильність до різких заяв", - розповів чиновник.

Читайте також: Гогольфест переїжджає на ВДНГ

Нагадаємо, через конфлікт між керівництвом ГОГОЛЬFEST'а та дирекцією кіностудії фестивалю довелося за півтора місяці до свого відкриття перебиратися на нову локацію - в Експоцентр України (ВДНГ).