У Мелітополі затримали машину "Kia Cerato", в якій двоє чоловіків перевозили зброю та наркотичні речовини.

Як повідомляє прес-служба МВС Запорізької області, інцидент стався в суботу.

Міліція в терміновому порядку виїхала на дзвінок одного з місцевих жителів. Він і розповів про зброю в автомобілі.

"Зазначений автомобіль, який рухався "в компанії" ще одного легковика, знайшли і зупинили для перевірки. Всього в транспортних засобах знаходилося шестеро хлопців. Тільки один з них - місцевий житель. Решта - приїхали з обласного центру", - йдеться в повідомленні МВС.

Читайте також: На Хмельниччині екс-міліціонерів засудили за торгівлю наркотиками

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Силовики знайшли в машині незареєстрований револьвер, споряджений патронами травматичної дії і пакети з наркотичною речовиною рослинного походження.

З цієї нагоди порушили одразу дві кримінальні справи.

Нагадаємо, що Служба безпеки України спільно з прокуратурою затримала інспектора патрульної служби Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції і міліціонера спеціального батальйону судової міліції "Грифон" обласної міліції "на гарячому" - під час збуту наркотичних речовин.